Ομιλία του Thomas de Waal, διεθνούς φήμης αναλυτή, δημοσιογράφου και senior associate του Carnegie Europe με θέμα «Η Μεγάλη Καταστροφή, τότε και τώρα»

07.06.2016

Το Κέντρο Michael and Kitty Dukakis του ACT (American College of Thessaloniki) σε συνεργασία με την Αρμενική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην ομιλία του  Thomas de Waal διεθνούς φήμης αναλυτή, δημοσιογράφου και senior associate του Carnegie Europe με θέμα  «Η Μεγάλη Καταστροφή, τότε και τώρα».

Η ομιλία θα γίνει στην αγγλική γλώσσα και θα υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης μετάφρασης

Δηλώστε συμμετοχή

Πληροφορίες
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Κολλεγίου Ανατόλια
τ | 2310 398 220
e | dukakis-center@act.edu

Ο Thomas de Waal θεωρείται από τους πιο διαπρεπείς ερευνητές σε ζητήματα όπως η Αρμενική Γενοκτονία, η σύγκρουση στο Νογκόρνο Καραμπάχ, η Ρωσία και η Τσετσενία. Ως δημοσιογράφος εργάστηκε για τους Moscow Times, Times of London, Economist, το BBC και την ΜΚΟ Institute for War and Peace Reporting. Έχει γράψει τα βιβλία Great Catastrophe: Armenians and Turks in the Shadow of Genocide, Black Garden: Armenia and Azerbaijan Through Peace and War, και Chechnya: Calamity in the Caucasus που συνέγραψε με την Carlotta Gall και τιμήθηκε με το βραβείο James Cameron.

Το Carnegie Europe ιδρύθηκε το 2007 και έχει αναγνωριστεί από τις πιο σημαντικές πηγές διεθνώς για θέματα, έρευνες και αναλύσεις για θέματα εξωτερικής πολιτικής και γεωστρατηγικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών μελών της. 

Διοργανωτές: Το Κέντρο Michael and Kitty Dukakis του ACT (American College of Thessaloniki) σε συνεργασία με την Αρμενική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού.
 

Αυτός ο ιστότοπος είναι καταχωρισμένος στο wpml.org ως ιστότοπος ανάπτυξης.